Ouder adviesraad

Eén keer per maand zitten we samen met ouders van kinderen die op dat moment zijn opgenomen. We hebben dit overleg de naam “ouder adviesraad” gegeven. Net omdat we u advies nodig hebben.

Samen met u willen we eerlijk nadenken over een ideaal, positief en kindvriendelijk beleid in ons ziekenhuis.

Het is voor ons heel belangrijk om met u, als ouder en expert van uw kind, constructief in dialoog te kunnen gaan. Enkel zo kunnen we de organisatie van onze dienst op menselijk vlak en vanuit de ogen van zowel kind als ouders optimaliseren. Op deze manier kunnen we ons nog meer toespitsen op de dingen die voor u als ouder en kind belangrijk zijn tijdens uw ziekenhuisverblijf.

Door nog tijdens uw verblijf samen te zitten, kunnen we kort op de bal spelen. Bovendien hoeft u zich niet extra te verplaatsen. Uw betrokkenheid ligt ons nauw aan het hart.

Elke ouder is vrijblijvend welkom!

Afspraak

Elke tweede donderdag van de maand van 13 tot 14 uur in de spelklas van de afdeling.
U dient de afdeling niet te verlaten. Dit middaguur is meestal ook het moment waarop de kinderen een middagdutje doen en zo kunt u makkelijker de kamer verlaten. Er zijn babyfoons ter beschikking om uw kind toch op te volgen.

Is uw kind niet opgenomen, maar bent u toch geïnteresseerd om deel te nemen? Laat dit dan zeker weten aan de afdeling kindergeneeskunde op het nummer 03 285 22 81 of via Inge.Depaepe(at)gza.be